Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Prizonier în timp (film, 2014)

Acţiune, SF.

Edge of Tomorrow este un film SF de acţiune în regia lui Doug Liman, după un scenariu de Christopher McQuarrie, Jez Butterworth şi John-Henry Butterworth, având la bază povestirea SF All You Need Is Kill de Hiroshi Sakurazaka. Din distribuţie fac parte: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton şi Brendan Gleeson.

Când o rasă extraterestră invadează Pământul, învingând armatele omenirii, o unitate de luptă neinstruită şi slab echipată este trimisă într-o misiune sinucigaşă împotriva extratereştrilor. Din această unitate face parte şi William Cage (Tom Cruise), un ofițer militar lipsit de experiență în luptă, care moare ucis de extratereştri, în conformitate cu planul.

Dar, după ce este omorât, William Cage se trezeşte într-o buclă a timpului, repetând aceeaşi misiune de luptă în care este ucis de fiecare dată. Doar un singur lucru se schimbă cu fiecare misiune repetată: devine un soldat din ce în ce mai bun.


Datele filmului

Regia: Doug Liman
Scenariul: Christopher McQuarrie, Jez Butterworth, John-Henry Butterworth, bazat pe povestirea SF All You Need Is Kill de Hiroshi Sakurazaka
Imaginea: Dion Beebe
Montajul: James Herbert
Muzica: Christophe Beck
În distribuţie: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, Brendan Gleeson

Durata: 1 h şi 53 minute (113 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: acţiune, SF
Anul apariţiei: 2014
Producători: Warner Bros., Village Roadshow Pictures, 3 Arts Entertainment
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

În 1993, Joe Doucett, un director de publicitate, este răpit şi ţinut izolat într-o cameră de hotel. Aflând prin intermediul televizorului ca este acuzat de uciderea fostei sale soţii şi că fiica lui a fost dată spre adopţie, el îşi petrece următorii 20 de ani plănuindu-şi răzbunarea.
Acţiunea serialului este dezvoltată în jurul a doi fraţi aflaţi la închisoarey: Lincoln şi Michael. Lincon este condamnat la moarte prin electrocutare pentru o crimă care nu a comis-o, iar Michael, ajuns la închisoare în mod deliberat, elaborează un plan pentru a-şi salva fratele.
Filmul se concentrează pe ultimii doi ani din viaţa Prinţesei Diana, după divorţul de Prinţul Charles. Prinţesa Diana se simte singură şi nefericită.
Filmul are la bază o poveste adevărată, când un grup de activişti LGBT au strâns bani pentru a ajuta famiile afectate de greva minerilor britanici din anul 1984, Uniunea Naţională a Minerilor fiind reticentă în a accepta acest ajutor.
Povestea, inspirată din evenimente reale, are loc în aul 1977, în orașul elveţian Vevey.. Eddy, tocmai a fost eliberat din închisoare. Osman, prietenul său, îl lasă să locuiască la el cu condiţia să aibă grijă de Samira, fiica sa în vârstă de 7 ani, cât timp soţia sa, Noor se află internată în spital.
După ce tânărul Rob ratează interviul care îi asigura un post la facultatea pe care urma să o termine, este invitat de Angela, cea mai sexi fată din facultate, acasă la ea pentru a învăţa împreună.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema