Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Jocul lui Ender (film, 2013)

Acţiune, aventură, SF.

Ender’s Game este un film american de acţiune SF în regia lui Gavin Hood, având la bază romanul cu acelaşi nume a lui Orson Scott Card. Din distribuţie fac parte: Asa Butterfield, Harrison Ford, Hailee Steinfeld, Viola Davis, Abigail Breslin şi Ben Kingsley.

În anul 2086, armata unei speciii extraterestre foarte avansate tehnologic, numită Formics, atacă Pământul cu intenţia de a distruge omenirea. Suferind pierderi enorme, omenirea reuşeşte să respingă pentru o perioadă de timp atacul. Pregătindu-se pentru un nou atac, oamenii se unesc, formând Armata Internaţională.

Andrew "Ender" Wiggin (Asa Butterfield), un tânăr aparent timid dar genial, este selectat de colonelul Graff (Harrison Ford) şi Armata Internaţională pentru a deveni noul conducător care să asigure succesul în lupta cu extratereştii. El, împreună cu alţi tineri selectaţi, sunt supuşi la teste şi antrenamente complicate, simulând diferite strategii de luptă pe o staţie extraterestră ce gravita în jurul Pământului.

Realizând calităţile extraordinare de conducător ale lui Ender, colonelul Graff îi va propune ultima şi una dintre cele mai complexe simulări de luptă, joc de care va depinde chiar soarta omenirii.


Datele filmului

Regia: Gavin Hood
Scenariul: Gavin Hood, Based on Ender's Game by Orson Scott Card
Imaginea: Donald McAlpine
Montajul: Zach Staenberg
Muzica: Steve Jablonsky
În distribuţie: Asa Butterfield, Harrison Ford, Hailee Steinfeld, Viola Davis, Abigail Breslin, Ben Kingsley

Durata: 1 h şi 54 min (114 min)
Format: 2,35 : 1

Categorie: acţiune, aventură, SF
Anul apariţiei: 2013
Producători: Summit Entertainment, OddLot Entertainment, Chartoff Productions
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Filmul este inspirat din viaţa lui Nat Arem, un jucător profesionist de poker care, folosind metode statistice, a ajutat la descoperirea înşelătoriilor din pokerul online.
Jessie îşi pierde într-un accident logodnicul şi copilul nenăscut. Rămânând imobilizată într-un cărucior, pentru a se recupera, ea se întoarce în Louisiana pentru a locui cu tatăl ei, Leon, în casa veche a copilăriei în care mama ei a murit.
Patru iluzionişti talentaţi sunt cooptaţi de către un binefăcător necunoscut, pentru a forma una dintre cele mai tari echipe de iluzionism. În timpul spectacolelor care le susţin, ei vor jefui o bancă, iar banii furaţi îi vor împărţi publicului.
Jack primeşte de la un călugăr nişte boabe de fasole magice. Într-o noapte când acasă la Jack îşi găsise refugiul prinţesa Isabelle, una dintre boabele de fasole încolţeşte, trasformându-se într-un vrej imens, ridicând-o pe Isabelle la cer în lumea mitică a giganţilor.
Jack Ryan, fost locotenent din armata americană din Afganistan, lucrează acum sub acoperire pe Wall Street ca analist financiar. În realitate, el este agent CIA care caută tranzacţii financiare suspecte ce ar putea indica o activitate teroristă.
Cinci bărbaţi casătoriţi închiriază un apartament pe care, în mod discret, îl folosesc pentru fantezii sexuale cu diferite amante. Dar, lucrurile se complică când în apartament este găsit cadavrul unei femei necunoscute.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema