Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Joe (film, 2013)

Dramă.

Joe este o dramă în regia lui David Gordon Green, după un scenariu de Gary Hawkins, bazat pe romanul Joe al scriitorului american Larry Brown. Din distribuţie fac parte: Nicolas Cage, Tye Sheridan, Gary Poulter, Heather Kafka, Adriene Mishler şi Ronnie Gene Blevins.

Acţiunea filmului se petrece într-o zonă împădurită din Texas, unde Joe Ransom (Nicolas Cage), un fost condamnat care intră în tot felul de necazuri datorită unui temperament incontrolabil, lucrează în domeniul forestier.

El îi găseste un loc de muncă în echipa sa lui Gary (Tye Sheridan), un tânăr în vârstă de 15 ani al cărui tată, Wade (Gary Poulter), este foarte violent şi asupritor cu familia sa nevoiaşă.

Văzând toate necazurile prin care trece tânărul Gary, Joe, un om cu un suflet bun, va dori să-l ajute mai mult, văzând în acest lucru şi o modalitate de a se împăca cu propriul trecut. Dar, această răscumpărarea a trecutului nu este un lucru simplu.

Despre film

Regizorul David Gordon Green, şi-a asumat riscul de a distribui în rolul important al lui Wade, tatăl tânărului Gary, pe Gary Poulter, un alcoolic care trăia pe străziile din Austin, Texas, care nu mai jucase niciodată în vreun film.

"El (Gary Poulter) are acel tip de personalitate şi carismă care nu se poate găsi la un actor care nu a trăit acele lucruri. Privirea lui, textura pielii, lipsa unei jumătăţi dintr-o ureche, sunt caracteristicile de care am avut nevoie pentru autenticitatea rolului", a declarat regizorul David Gordon Green.

Actorul de Oscar Nicolas Cage a recunoscut talentul partenerului său de joc, Gary Poulter, şi a salutat experienţa lucrului cu el, în ciuda faptului că acesta nu avea un CV. "Acest lucru a făcut ca munca mea să fie mai interesantă! a spus Nicolas Cage.

La două luni după încheierea filmărilor, Gary Poulter a fost găsit înecat la un metru adâncime, se pare după o noapte de beţie, în apropierea lacului Austin’s Lady Bird Lake.


Datele filmului

Regia: David Gordon Green
Scenariul: Gary Hawkins, bazat pe romanul Joe de Larry Brown
Imaginea: Tim Orr
Montajul: Colin Patton
Muzica: Jeff McIlwain, David Wingo
În distribuţie: Nicolas Cage, Tye Sheridan, Gary Poulter, Heather Kafka, Adriene Mishler, Ronnie Gene Blevins

Durata: 1 h şi 57 min (117 min)
Format: 2,35 : 1

Categorie: dramă
Anul apariţiei: 2013
Producători: Worldview Entertainment, Dreambridge Films, Muskat Filmed Properties
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Filmul continuă povestea lui Katniss Everdeen care este de acord să unească districtele din Panem pentru a porni o rebeliune împotriva tiranicului Capitol.
În anul 2086, armata unei speciii extraterestre foarte avansate tehnologic, numită Formics, atacă Pământul cu intenţia de a distruge omenirea.
Filmul este inspirat din viaţa lui Nat Arem, un jucător profesionist de poker care, folosind metode statistice, a ajutat la descoperirea înşelătoriilor din pokerul online.
Jessie îşi pierde într-un accident logodnicul şi copilul nenăscut. Rămânând imobilizată într-un cărucior, pentru a se recupera, ea se întoarce în Louisiana pentru a locui cu tatăl ei, Leon, în casa veche a copilăriei în care mama ei a murit.
Patru iluzionişti talentaţi sunt cooptaţi de către un binefăcător necunoscut, pentru a forma una dintre cele mai tari echipe de iluzionism. În timpul spectacolelor care le susţin, ei vor jefui o bancă, iar banii furaţi îi vor împărţi publicului.
Jack primeşte de la un călugăr nişte boabe de fasole magice. Într-o noapte când acasă la Jack îşi găsise refugiul prinţesa Isabelle, una dintre boabele de fasole încolţeşte, trasformându-se într-un vrej imens, ridicând-o pe Isabelle la cer în lumea mitică a giganţilor.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema