Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Punct şi de la capăt (film, 2014)

Comedie, romantic.

The Rewrite este o comedie romantică în regia şi scenariu lui Marc Lawrence. Din distribuţie fac parte: Hugh Grant, Marisa Tomei, Bella Heathcote, Allison Janney, J. K. Simmons şi Chris Elliott.

În anul 1998, Keith Michaels (Hugh Grant) se afla în straturile rarefiate ale lumii: plin de duh, sexy, era un englez la Hollywood care tocmai câştigase un premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu. Cincisprezece ani mai târziu, inspiraţia îl părăsise, era divorţat şi falit.

Fără alte opţiuni profesionale, el acceptă să predea scenaristica la un mic colegiu de pe Coasta de Est. Deşi ideea nu i se părea prea palpitantă, el speră să facă un ban rapid şi să se bucure de compania tinerelor cursante. Dar, când cursurile sale vor fi frecventate şi de Holly (Marisa Tomei), o mamă singură, idealistă, care s-a întors la şcoală, viaţa lui va lua o întorsătură nesperată.


Datele filmului

Regia: Marc Lawrence
Scenariul: Marc Lawrence
Imaginea: Jonathan Brown
Montajul: Ken Eluto
Muzica: Clyde Lawrence

În distribuţie: Hugh Grant, Marisa Tomei, Bella Heathcote, Allison Janney, J. K. Simmons, Chris Elliott

Durata: 1 h şi 46 minute (106 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: comedie, romantic
Anul apariţiei: 2014
Producător: Castle Rock Entertainment
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

O poveste de război a cărei acţiune se desfăşoară imediat după Primul Război Mondial, în urma Bătăliei de la Gallipoli, sau Batalia Dardanelelor (1915-1916) din Turcia.
Când o rasă extraterestră invadează Pământul, învingând armatele omenirii, o unitate de luptă neinstruită şi slab echipată este trimisă într-o misiune sinucigaşă împotriva extratereştrilor.
În 1993, Joe Doucett, un director de publicitate, este răpit şi ţinut izolat într-o cameră de hotel. Aflând prin intermediul televizorului ca este acuzat de uciderea fostei sale soţii şi că fiica lui a fost dată spre adopţie, el îşi petrece următorii 20 de ani plănuindu-şi răzbunarea.
Acţiunea serialului este dezvoltată în jurul a doi fraţi aflaţi la închisoarey: Lincoln şi Michael. Lincon este condamnat la moarte prin electrocutare pentru o crimă care nu a comis-o, iar Michael, ajuns la închisoare în mod deliberat, elaborează un plan pentru a-şi salva fratele.
Filmul se concentrează pe ultimii doi ani din viaţa Prinţesei Diana, după divorţul de Prinţul Charles. Prinţesa Diana se simte singură şi nefericită.
Filmul are la bază o poveste adevărată, când un grup de activişti LGBT au strâns bani pentru a ajuta famiile afectate de greva minerilor britanici din anul 1984, Uniunea Naţională a Minerilor fiind reticentă în a accepta acest ajutor.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema