Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Promisiunea (film, 2014)

Dramă, război.

The Water Diviner este o dramă istorică în regia lui Russell Crowe, după un scenariu de Andrew Anastasios şi Andrew Knight. Din distribuţie fac parte: Russell Crowe, Olga Kurylenko, Jai Courtney, Cem Yılmaz şi Yılmaz Erdoğan.

Russell Crowe îşi face debutul regizoral cu această poveste de război a cărei acţiune se desfăşoară imediat după Primul Război Mondial, în urma Bătăliei de la Gallipoli, sau Batalia Dardanelelor (1915-1916) din Turcia.

Joshua Connor (Russell Crowe) este un fermier din Australia care are un dar special: poate să localizeze unde se află apa în pământ. Dar, după ce cei trei fii ai săi sunt trimişi în război, viaţa lui şi a soţiei sale este distrusă de vestea că ei ar fi murit în luptele pentru peninsula Gallipoli din Turcia.

Hotărât să aducă acasă corpurile băieților săi, Joshua călătorește în Turcia, ajungând la Constantinopol (Istanbul). Aici, cazat la hotelul administrat de frumoasa și misterioasa Ayshe (Olga Kurylenko), el încearcă să găsească o modalitate de a ajunge la Gallipoli pentru a le găsi corpurile şi a afla ce s-a întâmplat cu ei.


Datele filmului

Regia: Russell Crowe
Scenariul: Andrew Anastasios, Andrew Knight
Imaginea: Andrew Lesnie
Montajul: Matt Villa
Muzica: David Hirschfelder

În distribuţie: Russell Crowe, Olga Kurylenko, Jai Courtney, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan

Durata: 1 h şi 51 minute (111 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: dramă, război
Anul apariţiei: 2014
Producători: Fear of God Films, Hopscotch Features, RatPac Entertainment
Ţara: Astralia, Turcia, Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Când o rasă extraterestră invadează Pământul, învingând armatele omenirii, o unitate de luptă neinstruită şi slab echipată este trimisă într-o misiune sinucigaşă împotriva extratereştrilor.
În 1993, Joe Doucett, un director de publicitate, este răpit şi ţinut izolat într-o cameră de hotel. Aflând prin intermediul televizorului ca este acuzat de uciderea fostei sale soţii şi că fiica lui a fost dată spre adopţie, el îşi petrece următorii 20 de ani plănuindu-şi răzbunarea.
Acţiunea serialului este dezvoltată în jurul a doi fraţi aflaţi la închisoarey: Lincoln şi Michael. Lincon este condamnat la moarte prin electrocutare pentru o crimă care nu a comis-o, iar Michael, ajuns la închisoare în mod deliberat, elaborează un plan pentru a-şi salva fratele.
Filmul se concentrează pe ultimii doi ani din viaţa Prinţesei Diana, după divorţul de Prinţul Charles. Prinţesa Diana se simte singură şi nefericită.
Filmul are la bază o poveste adevărată, când un grup de activişti LGBT au strâns bani pentru a ajuta famiile afectate de greva minerilor britanici din anul 1984, Uniunea Naţională a Minerilor fiind reticentă în a accepta acest ajutor.
Povestea, inspirată din evenimente reale, are loc în aul 1977, în orașul elveţian Vevey.. Eddy, tocmai a fost eliberat din închisoare. Osman, prietenul său, îl lasă să locuiască la el cu condiţia să aibă grijă de Samira, fiica sa în vârstă de 7 ani, cât timp soţia sa, Noor se află internată în spital.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema