Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Jurassic World (film, 2015)

Acţiune, aventură, SF.

"Jurassic World" este un film SF de aventură în regia lui Colin Trevorrow, după un scenariu de Rick Jaffa, Amanda Silver, Colin Trevorrow şi Derek Connolly, după o poveste de Rick Jaffa, Amanda Silver, bazată pe personajele create de Michael Crichton.


Acţiunea filmului se desfăşoară la douăzeci şi doi de ani după întâmplările din Jurassic Park (1993). În Isla Nublar, o insulă din zona coastei Pacificului din America Centrală, aproape de Costa Rica, funcţionează acum un parc complet funcţional cu dinozauri readuşi la viaţă, numit Jurassic World. Acest nou parc este deţinut de firma Masrani Global Corporation.

Owen Grady (Chris Pratt), unul dintre membrii personalului parcului, desfăşoară activităţi de cercetare asupra comportamentului unui grup de dinozauri Velociraptor, dinozauri cunoscuţi sub numele Blue, Charlie, Delta şi Echo.

Deoarece în ultimii ani numărul vizitatorilor a scăzut foarte mult, la cererea conducerii companiei, pentru a stimula creşterea vizitatorilor, geneticienii parcului au creat un dinozaur hibrid, un mutant genetic, cunoscut sub numele de Indominus rex.

Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) este directorul de operaţiuni al parcului. Chiar atunci când nepoţii ei, Zach (Nick Robinson) şi Gray (Ty Simpkins) vizitează insula, dinozaurul mutant Indominus rex scapă din captivitatea unde era controlat de personalul parcului, atacând violent ceilalţi dinozauri.

Acum, Owen împreună cu echipa de securitate a parcului trebuie să facă tot posibilul să prindă dinozaurul mutant pentru ca acesta să nu provoace distrugeri ireparabile.


Datele filmului

Regia: Colin Trevorrow
Scenariul: Rick Jaffa, Amanda Silver, Colin Trevorrow, Derek Connolly, după o poveste de Rick Jaffa, Amanda Silver, bazată pe personajele create de Michael Crichton
Imaginea: John Schwartzman
Montajul: Kevin Stitt
Muzica: Michael Giacchino, John Williams

În distribuţie: Vincent D'Onofrio, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Judy Greer, Lauren Lapkus, Katie McGrath, Jake Johnson, Nick Robinson

Categorie: acţiune, aventură, SF
Anul apariţiei: 2015
Producători: Amblin Entertainment, Legendary Pictures
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Hank Palmer este un avocat de succes din Chicago. Când fratele său Glen îl sună, comunicându-i că mama lor a murit, Hank se întoarce la casa lui din copilărie,
După ce s-a retras din jocul mortal, uciderea pe bază de contract, John Wick suferă o mare tragedie atunci când soţia sa moare de o boală necruţătoare. Singur şi pătruns de durere, el mai are o singură alinare: un cateluş adorabil, de care se ataşează enorm.
Acţiunea filmului se petrece într-o zonă împădurită din Texas, unde Joe Ransom, un fost condamnat care intră în tot felul de necazuri datorită unui temperament incontrolabil, lucrează în domeniul forestier.
Filmul continuă povestea lui Katniss Everdeen care este de acord să unească districtele din Panem pentru a porni o rebeliune împotriva tiranicului Capitol.
În anul 2086, armata unei speciii extraterestre foarte avansate tehnologic, numită Formics, atacă Pământul cu intenţia de a distruge omenirea.
Filmul este inspirat din viaţa lui Nat Arem, un jucător profesionist de poker care, folosind metode statistice, a ajutat la descoperirea înşelătoriilor din pokerul online.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema