Ştiri şi informaţii din toată lumea
    Nutriţie / Reţete de mâncăruri

    Biscuiţi Anzac

    Biscuiţii sunt o variantă a tortului scoţian de ovăz. Reţeta a fost creată pentru a asigura că biscuiţii se vor păstra bine în timpul transportului naval pentru cei care luptau în străinătate, în Gallipoli.



    Biscuiţi Anzac.

    Ingrediente

    2 căni făină simplă
    1 cană zahăr alb sau brun
    4 linguri sirop din trestie de zahăr sau miere
    1 cană de nucă de cocos deshidratată
    1 linguriţă bicarbonat de sodiu
    2 linguri de apă
    2 ceşti fulgi de ovăz sau instant
    225 grame unt

    Mod de preparare

    1. Se amestecă ingredientele uscate într-un bol şi se topesc siropul şi untul într-o cratiţă. Se adaugă bicarbonatul de sodiu şi apa şi se amestecă cu siropul.

    2. Se amestecă ingredientele umede şi uscate, adăugand apă, dacă este necesar.

    3. Se separă amestecul în bile mici şi se aplatizează în tăvi de cuptor.

    4. Se coace la 150° C timp de aproximativ 20 de minute sau până se rumeneşte.

    Observaţii

    Biscuiţii sunt delicioşi şi uşori, şi au un termen lung de valabilitate. Utilizarea de zahăr brun în loc de zahăr alb oferă mai multă culoare şi aromă.

    Timpul de preparare este de aproximativ 15 minute, la care se adaugă 20 minute coacerea. Cantităţile indicate sunt pentru 25 de porţii.




    TE-AR MAI PUTEA INTERESA