Ştiri şi informaţii din toată lumea
    Nutriţie / NutriBaza

    Fructe de gherghin, proaspete
    Informatii nutritionale

    Denumirea stiinţifică: Syzygium jambos
    Categoria: Fructe si sucuri din fructe
    Parte necomestibilă: Codiţe şi sâmburi
    Procent parte necomestibilă: 33%


    Nutrient: Cantitate medie în 100g produs: Cantitate min.: Cantitate max:
    Apa93 g--
    Energie25 kcal--
    Energie105 kj--
    Proteine0,6 g--
    Total lipide (grasimi)0,3 g--
    Cenusa0,4 g--
    Carbohidrati, prin diferenta5,7 g--
    Calciu, Ca29 mg--
    Fier, Fe0,07 mg--
    Magneziu, Mg5 mg--
    Fosfor, P8 mg--
    Potasiu, K123 mg--
    Sodiu, Na---
    Zinc, Zn0,06 mg--
    Cupru, Cu0,016 mg--
    Mangan, Mn0,029 mg--
    Vitamina C, total acid ascorbic22,3 mg--
    Tiamina, Vitamina B10,02 mg--
    Riboflavina (Vitamina B2)0,03 mg--
    Niacina0,8 mg--
    Vitamina B-12---
    Vitamina A, UI339 IU--
    Vitamina A, RAE17 mcg_RAE--
    Retinol---
    Colesterol---



    TE-AR MAI PUTEA INTERESA: