Ştiri şi informaţii din toată lumea
    Nutriţie / Reţete de mâncăruri

    Ardei umpluţi

    Ingrediente

    patru bucăţi ardei gras verde
    o cană cu apă
    jumătate de cub de supă
    o cană de orez
    o cană de piure de tomate
    sare, piper, boia de ardei
    un pachet pătrunjel
    150 g de brânză rasă
    o ceapă
    usturoi - opţional
    măsline negre - opţional

    Metoda de preparare

    1. Se găteşte orezul.

    2. Se taie tulpinile ardeilor şi se curăţă seminţele, astfel încât ardeii să arate ca o cană.

    3. Se taie ceapa în cuburi mici şi se prăjește în ulei de măsline până ia culoarea uşor brun.

    4. Se adaugă apă, suc de roşii, pătrunjel, cubul de supă, brânză, usturoi, măsline negre şi orez. Se condimentează după gust.

    5. Se umplu ardeii cu amestecul făcut. Se fierb timp de 30 minute.

    6. Se serveşte cu salată verde şi sos de roşii.

    Observaţii

    • Cantităţile indicate sunt pentru 4 porţii.




    TE-AR MAI PUTEA INTERESA