Ştiri şi informaţii din toată lumea
    Nutriţie / Reţete de mâncăruri

    Ciuperci Portobello umplute

    Ingrediente

    4 ciuperci Portobello mari
    oţet balsamic
    usturoi tocat
    un ou
    jumatăte cană brânză de vaci
    120 grame brânză mozzarella, tăiată cuburi sau răzuită
    10 biscuiţi zdrobiţi sau jumătate cană pesmet
    sare, piper, alte condimente după gust

    Metoda de preparare

    1. Se toarnă oţet cu generozitate peste ciuperci, se pune usturoi deasupra. Se lasă timp de 30 de minute.

    2. Se amestecă restul de ingrediente într-un bol: ouă, brânzeturi, biscuiţi şi condimente. Se amestecă bine. Se toarnă amestecul peste ciuperci.

    3. Se coace la 180°C timp de 40 de minute.

    Observaţii

    • Cantităţile indicate sunt pentru 4 porţii.




    TE-AR MAI PUTEA INTERESA