Ştiri şi informaţii din toată lumea
    Nutriţie / Reţete de mâncăruri

    Paste cu brânză Mozzarella

    Aceasta este o reţetă delicioasă şi rapidă pentru o zi însorită, sau pentru a-ţi aduce aminte de vară. Combinaţia dintre arome este pur şi simplu minunată.

    Ingrediente

    250 grame paste cu ou
    2 mingi de mozzarella (din lapte de vacă sau de bivoliţă)
    10-15 roşii mici sau 4-5 roşii mai mari
    o mână de frunze de busuioc, aproximativ 15-20 de frunze
    ulei de măsline
    sare şi piper negru

    Metoda de preparare

    1.Se taie în bucăţi mozzarella şi roşiile şi se pun într-un castron mare pentru salată.

    2. Se rupe busuiocul şi se presară peste mozzarella şi roşii.

    3. Se adaugă deasupra ulei de măsline extra virgin, cel puţin 3 linguri.

    4. Se adaugă o cantitate bună de sare şi doar un pic de piper negru. Sarea va începe să tragă umezeala din celelalte ingrediente şi va crea un sos. Se poate pune castronul într-o chiuvetă plină cu apă caldă.

    5. Se fierb pastele cu ou, se scurg atunci când sunt fierte al dente şi apoi se toarnă, încă fierbinţi, peste celelalte ingrediente.

    6. Se amestecă bine şi se serveşte.




    TE-AR MAI PUTEA INTERESA