Ştiri şi informaţii din toată lumea
    Nutriţie / Reţete de mâncăruri

    Supă picantă de roşii

    O supă pentru sfârşitul verii, care se poate servi cu crutoane.



    Supă de roşii.

    Ingrediente

    4 căni roşii cubuleţe (din conservă)
    4 căni smântână
    1 linguriţă zahăr
    ½ linguriţă piper alb măcinat
    ¼ linguriţă de sare
    ¼ linguriţă usturoi granulat
    1/8 linguriţă piper Cayenne (ardei iute)

    Mod de preparare

    1. Într-un blender se pun roşiile, smântâna, zahărul, piperul, sarea, usturoiul şi piperul Cayenne.

    2. Se pune supa într-o cratiţă şi se aduce la fierbere la foc mare.

    3. Se reduce focul şi se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroaşă supa, 20 - 30 de minute.

    4. Se serveşte caldă.

    Observaţii

    Timpul de preparare este de o oră, iar cantităţile indicate sunt pentru 4 porţii.




    TE-AR MAI PUTEA INTERESA