Ştiri şi informaţii din toată lumea
    Nutriţie / Reţete de mâncăruri

    Cartofi la cuptor

    Ingrediente

    2 cartofi mari
    2 linguri de ulei de măsline
    o jumătate de linguriţă cimbru
    sare şi piper după gust

    Metoda de preparare

    1. Se încălzeşte cuptorul la 230°C.

    2. Se spală, se curăţă cartofii de coajă, dacă se doreşte, şi se taie în felii în lung.

    3. Se amestecă într-un bol mare cu uleiul de măsline.

    4. Se presară cu cimbru.

    5. Se pun cartofii în tava de copt într-un singur strat.

    6. Se coc 15 minute, se întorc, se coc încă 15 minute.

    Observaţii

    Timpul de preparare este de zece minute, timpul de coacere 30 minute, iar cantităţile indicate sunt pentru dpuă porţii.




    TE-AR MAI PUTEA INTERESA